Projekti

Stvaramo disruptivne inovacije

Međunarodni centar za crowdfunding

Međunarodni centar za crowdfunding je međunarodni think-tank osnovan od strane Cediora s ciljem okupljanja i razmjene znanja stručnjaka s područja crowdfundinga, promoviranja koncepta crowdfundinga i educiranja poslovnog, civilnog i javnog sektora o njemu, pomaganja u pripremi i provedbi njihovih kampanja i traženju investitora, akceleriranja tradicionalnog financijskog sektora kroz njegovo povezivanje s crowdfundingom, provođenja znanstvenih istraživanja o crowdfundingu, praćenja najboljih crowdfunding praksi u svijetu, predlaganja crowdfunding zakonodavstva i mjera za poticanje i uključivanje crowdfundinga u širu gospodarsku i obrazovnu politiku na nacionalnoj, europskoj i svjetskoj razini.

Registar humanitarne pomoći Republike Hrvatske

Registar humanitarne pomoći Republike Hrvatske je prijedlog Centra za društvene inovacije i održivi razvoj Ministarstvu socijalne politike i mladih usmjeren na osnivanje jedinstvenog registra u obliku crowdfunding platforme koji bi obuhvaćao informacije o svim humanitarnim aktivnostima u Republici Hrvatskoj i riješio aktualne probleme sustava prikupljanja humanitarne pomoći, a osobito nedovoljnu vidljivost, financijsku neefikasnost i netransparentnost.

Adria Dunk Tank

Adria Dunk Tank je inovacija Centra za društvene inovacije i održivi razvoj koja na zabavan i proaktivan način omogućuje edukaciju građana o ugroženim biljnim i životinjskim vrstama Jadrana.

Centar za starije i nemoćne osobe Fidelis

Centar za starije i nemoćne osobe Fidelis, sa sjedištem u Zagrebu, je socijalna ustanova osnovana u cilju poboljšanja kvalitete života, pružanja pomoći i socijalne skrbi starijim i nemoćnim osobama te poticanja međugeneracijske solidarnosti i aktivnog života u trećoj dobi. Centar je nastao kao odgovor na pravo svakog čovjeka da si osigura mirnu, dostojanstvenu i bezbrižnu starost unutar vlastitog doma.

Savjetovalište za sigurnost djece i mladih na Internetu (SIDMI)

Savjetovalište za sigurnost djece i mladih na Internetu (SIDMI) je ustanova osnovana u cilju pružanja informatičkih savjeta roditeljima, djeci i mladima kako bi se preveniralo cyber nasilje, pedofilija i zlouporaba osobnih podataka.

Enter4Pets

Enter4Pets je e-platforma za socijalno osviještene poduzetnike i potrošače koji žele pomoći napuštenim životinjama i učiniti svijet pravednijim, zelenijim i zabavnijim mjestom.

CroMall.eu

CroMall je prva hrvatska business-to-business (B2B) i business-to-customer (B2C) e-trgovina usmjerana na promoviranje i povezivanje hrvatskih proizvođača i pružatelja usluga s inozemstvom.

Svaki domaći gospodarstvenik putem platforme može otvoriti vlastitu e-trgovinu te je samostalno uređivati.

Posebna pozornost pridaje se inovativnim i visokokvalitenim proizvodima certificiranima znakovima kvalitete (Izvorno hrvatsko, Hrvatska kvaliteta, Hrvatski EKO proizvod, Hrvatski otočni proizvod itd.)

Croinvest.eu

Croinvest.eu je prva hrvatska crowdfunding platforma za financiranje poduzetničkih, infrastrukturnih i društveno korisnih projekata s posebnim naglaskom na projekte koji konkuriraju za EU fondove.

Akademija ruralnog razvoja

Hrvatski cluster za izvoz i strane investicije

Zaklada za razvoj društvenog poduzetništva

Akademija društvenog inoviranja

Visions for Croatia

Hrvatska jednakih mogućnosti

Social Innovation Map

Društvo hrvatsko-mongolskog prijateljstva

Želite sudjelovati u našim projektima? Pridružite nam se!

Ukoliko se želite pridružiti našem timu na radu za opće dobro, pošaljite nam svoj životopis i motivacijsko pismo na službenu e-mail adresu Centra.

Kontaktirajte nas

Imate pitanje ili prijedlog? Želite li nam se pridružiti u realizaciji projekata? Stojimo Vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8 do 16 h.

Zatvori izbornik