Predstavljamo Infini Grupu – novog partnera Cediora za savjetovanje o korištenju sredstava EU fondova

Okupili smo se kao grupa nezavisnih profesionalaca te smo odlučili svoja znanja i višegodišnja iskustva angažirati zajedničkim snagama pod jednim zajedničkim imenom – Infini Grupa.

Povezuje nas prijateljstvo i strast prema projektnom menadžmentu kao alatu kojim je na najbolji mogući način moguće prepoznati probleme u okolini te razviti širok raspon mogućnosti za njihovo rješavanje. Geografski smo pozicionirani u Zagrebu i Osijeku, a ukupno nas je četvero. Priroda djelatnosti nam omogućava da radimo s različitih lokacija i tu prednost maksimalno koristimo.

Vrlo bitnim smatramo kontinuirano umrežavanje s ljudima iz različitih područja života i poslovanja te, osim u uredu, na nas možete naletjeti i u zagrebačkim i osječkim co-working prostorima ili laptop friendly bircevima. Ovakav model najviše odgovara našem načinu rada u kojem poseban naglasak stavljamo na kreativnu slobodu te razmišljanje „izvan okvira“. Mišljenja smo da takvim pristupom možemo stvoriti najveću moguću vrijednost Vama – našim klijentima, odnosno zadržati onu iskru koja nas je sve i pokrenula kada smo odlučili napraviti pozitivnu promjenu u svom životu i svojoj okolini.

Upravo je to motiv koji nas potiče da na najbolji mogući način koristimo projektni menadžment i sve njegove mogućnosti prilikom faza analize konteksta, definiranja ciljeva projekta, identifikacije projekta, analize potražnje i opcija, financijske analize, ekonomske analize, procjene rizika, implementacije definiranog rješenja te monitoringa i evaluacije postignutih rezultata.

Svaka suradnja je nova prilika za razmjenu znanja te njegovanje partnerskog odnosa. Svakom projektu pristupamo individualno, imajući na umu važnost dijaloga u rješavanju problema i stvaranju dodane vrijednosti za sve dionike u procesu.

Zato nam se javite bez obaveza, ako dogovorimo suradnju super, a ako ne, barem smo se upoznali i popili kavu zajedno, eventualno razmijenili savjete, poznanstva, informacije, ili jednostavno popričali – to je, na kraju krajeva, jedna od onih malih stvari koji život čine zanimljivim.

Na internet stranici dostupne su sve ostale informacije, uključujući listu naših referenci.

INFINI GRUPA
www.infini.hr

Članovi:
Ines Burčul, Konzulta IB, Hrvoja Macanovića 59, Zagreb – Kontakt: +385 98 484 924; ines@infini.hr
Lidija Janjić, Infini, Vukovarska 98, Osijek – Kontakt: +385 92 365 0909; lidija@infini.hr
Andreja Aušperger, Istanbul/Zagreb – Kontakt: +385 99 730 7931; andreja@infini.hr
Andrej Pleš, Luna Consulting, Ilica 248, Zagreb – Kontakt: +385 98 943 4031; andrej@infini.hr

Svi korisnici crowdfunding platforme Croinvest.eu ostvaruju pravo na besplatno savjetovanje Infini Grupe o mogućnostima financiranja vlastitih projekata iz EU fondova.

Komentari su zatvoreni.