Poziv na Međunarodnu konferenciju „Poduzetništvo i inovacije“

Ministarstvo poduzetništva i obrta i Gospodarska komisija Ujedinjenih naroda za Europu (UNECE) zajednički organiziraju Međunarodnu konferenciju „Poduzetništvo i inovacije“ koja će se pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske održati od 23. do 24. svibnja 2013. u Dubrovniku.
 
Konferencija je posvećena promociji inovativnog poduzetništva.  Sudjelovanje je otvoreno svim zainteresiranim stranama iz zemalja članica UNECE-a kao i ostalim zemljama članicama Ujedinjenih naroda. Očekuje se sudjelovanje visokih dužnosnika iz RH i UNECE-a, zatim predstavnika poslovne zajednice, znanstvenih institucija te specijaliziranih agencija i međunarodnih organizacija.

Zanimljivi i iskusni govornici, svjetski priznati stručnjaci s područja poduzetništva i inovacija garantiraju da će konferencija potaknuti raspravu o politikama i dobrim praksama koje se provode vezano za promociju inovacija i potražiti odgovore na pitanja o tome kakvu ulogu ima inovacijska politika u kreiranju boljeg okruženja za poduzetništvo, poboljšanju financiranja inovativnog razvoja i olakšavanju pristupa poduzetnika relevantnim znanjima i vještinama.
 
Više informacija o konferenciji možete pronaći ovdje.

Komentari su zatvoreni.