Nenad Bach – Branding Hrvatske u svijetu

Branding YOU – 1 dan u Istri koji će promijeniti sve! Cjelodnevni stručni seminar, ekskluzivno za 18 odabranih kandidata iz Hrvatske.

Nenad Bach već 30 godina živi i radi u New Yorku i osnivač je jednog od prvih i najutjecajnijih hrvatskih portala u svijetu koji se bavi najboljima od nas te sustavno promovira već preko 15 godina hrvatsku prisutnost u svijetu: „Crown“ (Croatian World Network) i vodi webportal Croatia.org. Kao glazbenik, dijelio je pozornicu s najvećim svjetskim imenima: Bono Vox (U2), Luciano Pavarotti, Bruce Springsteen, Leonard Cohen i dr. Početkom 1990-ih aktivan je u prikupljanju humanitarne pomoći za Hrvatsku te spletom okolnosti postaje neslužbeni ‘prvi glasnogovornik’ i lobist RH u SAD-u. U Bijeloj ga kući prima američki predsjednik Bill Clinton (sudjeluje i na inauguraciji Baracka Obame), druži se s britanskom princezom Lady Dianom, Paul McCartneyem, Rod Stewartom, Tonny Bennettom, John Malkovichem, Martin Sheenom, Larry Kingom te ostalim poznatim facama iz kraljevskih i estradnih obitelji.

Radeći svakodnevno na povezivanju industrije u domovini sa svježim kapitalom i ulaganjima iz dijaspore te imajući taj privilegij da je osoba od najvećeg povjerenja mnogih uspješnih američkih Hrvata i gospodarstvenika koji su stekli golemo bogatstvo i rado bi investirali dio novca u domovinu – ali ih je ili netko već pokušao preveslati, ili im negativne priče drugih koji su loše prošli jednostavno ne dopuštaju da učine prvi korak – Nenad je u izvanrednoj poziciji i može dati najbolji savjet što, kako i na koji način plasirati te kojim putem doći do stranih ulaganja i investiranja.

Gostujući prije nekoliko godina u jednoj emisiji Hrvatske televizije, kao iz rukava naveo je šest izvrsnih prijedloga o brandingu Hrvatske i savjete na koji način se postaviti te kako razmišljati. Zapaženo je bilo njegovo predavanje na TEDx u Zagrebu. O njemu je snimljen i cjelovečernji dokumentarni film koji je osvojio više nagrada po filmskim festivalima Amerike i Europe.

Za koga je ovaj seminar? Radi se o 1-dnevnom stručnom seminaru koji će se održati u utorak 21. srpnja 2015. u Puli. Ekskluzivan pristup imat će samo 18 odabranih kandidata iz Hrvatska koji prođu predselekciju. buy mu legend redzen Prijave se vrše putem e-mail adrese: SlavniuIstri@gmail.com – a kako bi se kandidatura uzela u obzir potrebno je poslati Curriculum Vitae (CV) ili kraći životopis kandidirane osobe.

Provjerite jeste li idealan polaznik: za pohađanje potrebno je zadovoljiti jedan od dva kriterija: – mlad si poduzetnik-privatnik, shvatio si da ti je tržište Republike Hrvatske premalo, želiš nastaviti stvarati novu vrijednost u domovini ali i više izvoziti na inozemno tržište; – lider si iz svog područja, zaposlen na izvršnoj funkciji u državnoj firmi, razumiješ ozbiljnost situacije u kojoj se država nalazi, pred tobom je gomila inicijativa i planova, ali ne znaš ni sam kako i sa čime krenuti. Želiš biti bolji, ali uporno biraš „status quo“ iz straha za svoj posao.

Što se može očekivati? Direktno, otvoreno i ‘bez uvijanja’ interaktivno predavanje koje ne govori o stvarima kako knjige nalažu da bi trebale biti već kakve uistinu jesu. Stvarni primjeri, stvarne ideje i mogućnosti. Diskutiranje vlastitih projekata i uvid u mogućnosti financiranja i investiranja. ‘Hands-on’ aktivnosti, stavljanje pred konkretne izazove i ‘5-point’ plan za realizaciju. Važnost lobiranja. Trousers Važnost pozitivnog razmišljanja. adidas alphabounce Važnost pravne države (i što učiniti ako ona ne funkcionira kako bi trebala, poglavito po pitanju trgovačkih sudova, patentiranja i zaštite intelektualnih prava…?). Inspiracija. Edukacija. Brand-nacija. Očekuj 1 dan u Istri koji će promijeniti sve!

Tko je organizator? Udruga „Slavni u Istri“ okupljanje je vodećih domaćih i svjetskih umova iz umjetnosti, znanosti, biznisa i medija, sa ciljem umrežavanja, poticanja transnacionalne suradnje, ostvarivanja zajedničkih interesa te podizanja kulturnih standarda i opće kvalitete javnog života regije kroz Udrugu. Udruga organizira gostovanja znamenitih pojedinaca i organizacija iz inozemstva te okupljanje, unapređivanje društvenog položaja i promoviranje istaknutih javnih ličnosti i organizacija regije kod nas i inozemstvu. Pod ‘istaknutim ličnostima’ misli se na pojedince koji su demonstrirali osobnu i profesionalnu izvrsnost u radu i javnom djelovanju te time stekli osobit ugled i poštovanje u društvu. Predsjednik Udruge „Slavni u Istri“ je mr. Petar Ćurić naš povratnik iz Londona.

Gdje će se seminar održati? Seminar će se održati u prostoru Matice Hrvatske-Pula, na adresi Pula, Bartolomeova 8. Pet minuta lagane šetnje od legendarne Pulske Arene, 3 minuta do Gradske vijećnice i manje od minute do glavne Gradske knjižnice (centralna lokacija nedaleko pulske rive). Predavanja su raspoređena u dva sessiona: jutarnji od 10:00-12:30 h i večernji od 18:30-20:30 h. Cjelodnevni stručni seminar NENAD BACH: „BRANDING HRVATSKE U SVIJETU: Koliko zaista vrijedimo i kako da to drugi saznaju?“ Zatvorenog je tipa i bit će održan samo za 18 odabranih kandidata iz čitave Hrvatske koji su prošli pred-selekciju.

Po završetku 1-dnevnog intenzivnog seminara, polaznik dobiva Diplomu i potvrdu o uspješno položenom treningu s potpisom Nenada Bacha i pečatom Udruge „Slavni u Istri“.

Komentari su zatvoreni.