Natječaji

1.Pilot program crowdfunding platforme Croinvest.eu

Centar za društvene inovacije i održivi razvoj objavljuje javni poziv za prijavu poduzetničkih, infrastrukturnih i društveno korisnih projekata za pilot program crowdfunding platforme Croinvest.eu. Prijaviti se mogu sve domaće fizičke (obrti, domaće radinosti i sporedna zanimanja, slobodna zanimanja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva itd.) i pravne osobe (trgovačka društva, zadruge, udruge, privatne i javne ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave itd.) te svi strani državljani koji žele investirati u Hrvatsku. Prijavitelji su dužni navesti koji model financiranja (donacije, nagrade, zajmovi, vlasnički udjeli, udjeli u dobiti) žele primijeniti na svoj projekt. Pri odabiru projekata, posebnu prednost imat će projekti koji konkuriraju za EU fondove.

Prijave, odnosno skraćene poslovne planove i opise projekata potrebno je poslati u PDF formatu na adresu croinvest.eu@gmail.com do 1. rujna 2014. godine.


2. Natječaj za osmišljavanje najkreativnijeg imena na hrvatskom jeziku za dunk tank

U sklopu marketinške kampanje, Centar za društvene inovacije i održivi razvoj raspisuje natječaj za osmišljavanje najkreativnijeg imena na hrvatskom jeziku za dunk tank.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi hrvatski i strani državljani. Svaka osoba može prijaviti neograničen broj rješenja.

Rješenja je potrebno poslati na e-poštu: cedior.zagreb@gmail.com uz naznaku Natječaj.

Natječaj traje do 30. rujna 2014. godine, a imena dobitnika će biti proglašena 4. listopada 2014. na Svjetski dan zaštite životinja. Najbolji prijedlozi bit će nagrađeni bogatim poklon paketima Cider Club & Store dućanaJGL-aDvostruke Duge i Twist Frozen Yogurt & Smoothies-a.


3.
Pilot program prve regionalne crowdfunding platforme

Centar za društvene inovacije i održivi razvoj objavljuje javni poziv za prijavu poduzetničkih, infrastrukturnih i društveno korisnih projekata za pilot program regionalne crowdfunding platforme. Prijaviti se mogu sve fizičke i pravne osobe koje imaju prebivalište, odnosno sjedište na području Hrvatske, Italije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Kosova.

Prijave, odnosno skraćene poslovne planove i opise projekata potrebno je poslati u PDF formatu na adresu croinvest.eu@gmail.com.


4.
Natječaj za osmišljavanje najkreativnijeg imena za regionalnu crowdfunding platformu

U sklopu marketinške kampanje, Centar za društvene inovacije i održivi razvoj raspisuje natječaj za osmišljavanje najkreativnijeg imena za regionalnu crowdfunding platformu.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi hrvatski i strani državljani. Svaka osoba može prijaviti neograničen broj rješenja.

Rješenja je potrebno poslati na e-poštu: croinvest.eu@gmail.com uz naznaku Natječaj.

Natječaj traje do 31. prosinca 2014. godine, a imena dobitnika će biti proglašena 5. siječnja 2015. godine. Svaki sudionik igre ući će u žiri za odabir projekata koji će biti predstavljeni u pilot programu platforme. Također, najbolji prijedlozi će biti nagrađeni bogatim poklon paketima Cider Club & Store dućana.