Objavljen natječaj u sklopu programa Inteligentna Energija – Europa

Izvršna agencija Europske komisije za konkurentnost i inovacije otvorila je javni poziv u okviru programa Inteligentna Energija – Europa (Intelligent Energy – Europe). air jordan basket Program pokriva djelovanje u sljedećim područjima – energetska učinkovitost i racionalno iskorištavanje energetskih resursa (SAVE), mens nike air max novih i obnovljivih izvora energije (ALTENER) i energije u transportu (STEER) kojim se potiče energetska učinkovitost i upotreba novih i obnovljivih izvora energije u prometu.

Indikativan ukupni iznos na raspolaganju u okviru tog poziva je 65 milijuna eura (SAVE – 15,6 milijuna eura, air jordan retro all ALTENER – 12,6 milijuna eura, STEER – 9,6 milijuna eura i integrirane inicijative – 27,2 milijuna eura) za programe koji maksimalno mogu trajati tri godine, a po pojedinom programu osigurava se sufinanciranje u iznosu od 75% ukupno prihvatljivih troškova. nike homme Prijedlozi programa mogu se dostaviti isključivo u elektroničkom obliku, a obrazac za prijavu dostupan je na stranicama programa.

Fokus je ovogodišnjeg poziva na poticanju krajnjih potrošača na kupnju zelenih usluga, air jordan 8 proizvoda i tehnologija.

Na poziv se kao i dosadašnjih godina mogu prijaviti i hrvatski poduzetnici.

Projekte promocije i diseminacije mogu prijaviti konzorciji sastavljeni od najmanje triju neovisnih pravnih osoba iz triju različitih zemalja sudionice programa, adidas stan smith a u okviru Mobilizacije lokalnih energetskih investicija i BUILD UP Skills konzorcij moraju činiti najmanje dvije neovisne pravne osobe koje mogu biti i iz iste zemlje korisnice programa.

U okviru Mobilizacije lokalnih energetskih investicija jedinice lokalne i regionalne samouprave i javna tijela mogu aplicirati za tehničku pomoć u izradi projektne dokumentacije za investicijske projekte vezane za:

  • energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije u postojećim zgradama
  • područno grijanje/hlađenje
  • energetski učinkovitu javnu rasvjetu
  • čist urbani promet.

Poziv će biti otvoren do 8. svibnja 2013. New Balance UK godine u 17 sati za projekte promocije i diseminacije te za Mobilizaciju lokalnih energetskih investicija (MLEI- PDA), oakley half jacket 2.0 a BUILD UP Skills otvoren je do 28. studenoga 2013.

Komentari su zatvoreni.