• Ogledalo svakog civiliziranog društva je način ophođenja prema njihovim najslabijim članovima.

    Ogledalo svakog civiliziranog društva je način ophođenja prema njihovim najslabijim članovima.

O nama

O nama

Centar za starije i nemoćne osobe Fidelis, sa sjedištem u Zagrebu, osnovan je u cilju poboljšanja kvalitete života, pružanja pomoći i socijalne skrbi starijim i nemoćnim osobama te poticanja međugeneracijske solidarnosti i aktivnog života u trećoj dobi.
Opširnije
Usluge

Usluge

Centar pruža širok spektar usluga s individualnim pristupom i programom prema svakoj osobi, uz najviše i najsuvremenije standarde te stručne i ljubazne djelatnike, čime uvelike rasterećuje članove obitelji ili prijatelje koji ne stignu skrbiti o svojim potrebitima.
Opširnije
Aktivnosti

Aktivnosti

Centar organizira niz aktivnosti u vidu raznih susreta i druženja, plesnjaka, festivala, koncerata, projekcija filmova, izleta i putovanja, predavanja, tečajeva i radionica čime potiče aktivno starenje i poboljšava kvalitetu života svojih članova.
Opširnije
Kontakt

Kontakt

Potrebna Vam je pomoć? Imate pitanje ili prijedlog? Trebate besplatni pravni savjet za ostvarivanje socijalnih prava? Ili želite nešto podijeliti s nama? Ne ustručavajte se kontaktirati Centar Fidelis koji Vam stoji na raspolaganju 24 h dnevno.
Opširnije

SENIOR E-TRGOVINA

ULAZ